++32 (0) 476 52 69 10
info@itrainmyhorsesbrain.com

Clickerminded 1

Assessment

De clickerminded-tests behandelen verschillende theoretische onderwerpen over paarden, en in het bijzonder theorie die belangrijk is rond leren en trainen. Er zijn dan ook cursussen die je een meer theoretische achtergrond geven bij wat er in de praktijk van je verwacht wordt.
Er zijn 3 niveau’s waarvan de theoretische inhoud gelijk oploopt met de clickerskilled-badges: clickerminded 1, clickerminded 2 en clickerminded 3.

Als je beter weet waarom wat je doet werkt, dan wordt ook je inzicht in de praktijk beter.

Hoe je de clickerminded 1-badge verdient

Je kan je kennis over de inhoud te toetsen, in een online test met 25 vragen, in te vullen binnen de 24 uur (ja, je mag dus dingen opzoeken). Behaal je 80% of minimaal 20/25, dan verwerf je het clickerminded 1-label. Dat je dit label hebt verworven kan je meteen laten zien aan iedereen, omdat je van dan af het clickerminded 1 label overal mag gebruiken. We vermelden uiteraard ook dat je clickerminded 1 hebt behaald op onze clickertrainers-pagina.
Je moet dus geen enkele cursus te volgen; het enige wat je moet doen is slagen in de online test.

De test gaat over:
– de basics van operant conditioneren (het leerkwadrant)
– het doel en de eigenschappen van een bridge (de click, de ex, de yes…)
– de houding en emoties van jou en je paard tijdens het trainen

Er wordt in deze test nog NIET gepeild naar je kennis over cognitie, intelligentie, sociaal leren, ethologie, anatomie enz. De clickerminded 2- en 3- testen zijn een pak zwaarder!


Je kan de test online afleggen.
We gebruiken daarvoor het cursussysteem van deze site. Schrijf je in voor de “Clickerminded 1-test” (25,-) en werk de quizvragen af binnen de 24 uur. Het systeem weet meteen of je 80% hebt behaald en geeft je prompt je clickerminded 1-badge.
Meer info over hoe onze cursussen werken (en dus ook het inschrijven voor de clickerminded-testen) vind je hier.

KLIK HIER voor de clickerminded 1-test.
 

PS. Je hoeft geen lid meer te zijn van ITMHB om de test af te leggen.