++32 (0) 476 52 69 10
info@itrainmyhorsesbrain.com

Clickerskilled Assessment FAQ

Hoe werkt het behalen van een clickerskilled-badge?

Wil je graag een clickerskilled-badge? Dan kan je een assessment-filmpje insturen.

1. Lees goed na wat je moet laten zien

Lees goed na wat de diverse clickerbadges van je vragen. Het is minder belangrijk wat je laat zien, dan hoe je het laat zien – hoewel we voor een clickerskilled 3 natuurlijk wel wat meer gecompliceerde oefeningen verwachten dan voor een clickerskilled 1. Het allerbelangrijkste is echter de afwerking van de oefeningen, de duidelijkheid van de bridge en de cues, de ontspanning van je paard en de vloeiendheid van het geheel.
Ben je niet zeker van de keuze van je oefeningen, vraag het dan even na in de facebookgroep.

2. Maak je assessmentfilmpje

Denk je dat jij en je paard er klaar voor zijn? Dan is het tijd om te filmen! Dat hoeft niet met een supercamera; zelfs een mobiele telefoon doet het wel. Maar zorg wél dat we goed kunnen zien wat je wil laten zien! Film van niet te ver weg, zodat we de reactie van je paard kunnen zien. Zorg dat we je cue kunnen zien of horen. Geen muziekje erbij, dus!

Je hoeft je oefeningen niet in één lang stuk na mekaar te filmen, maar een puzzel van een hoop korte filmpjes vinden we ook maar niks, en lange stukken waar niks gebeurt, ook niet. Hoe minder knip- en plakwerk, hoe beter. We behouden ons het recht voor om warrige of onduidelijke filmpjes te weigeren. Dat laten we je weten, zodat je desnoods binnen de twee weken alsnog een nieuw filmpje kan insturen voor diezelfde fee. Je krijgt je assessment-fee echter niet terug.

3. Laad je assessmentfilmpje op

Laad je filmpje op op Youtube of een andere hostingsite – als we je filmpje maar kunnen bekijken. Op Youtube heb je de mogelijkheid je filmpje af te schermen door hem op ‘verborgen’ (‘unlisted’) te zetten, zodat alleen de mensen die de link naar je filmpje hebben (wij dus, via het assessment-formulier) je filmpje kunnen bekijken. Nadat je je assessment hebt gekregen, kan je het filmpje ook weer verwijderen als je dat wil.
Maar niets belet je om de hele wereld te tonen wat je kan!

4. Go for it! Vul het assessmentformulier in

KLIK HIER voor het assessment-formulier.

5. Betaal je assessment-fee

Nadat je de informatie van je formulier hebt verzonden, kom je automatisch terecht op de betaal-pagina voor assessments. De assessment-fee is 40€. Vroeger moest je Brainiac zijn (steunend lid), nu niet meer.
40,-€ is niet niks. Zorg dus dat je filmpje echt goed is voor je om assessment vraagt!
Betaal je niet onmiddellijk, maar per overschrijving of giro? We bekijken je filmpje pas als het ook effectief betaald is.

6. Hoe verloopt de assessment?

Als je betaling binnen is, gaan we kijken naar je filmpje. “We”, dat is minstens één van de ITMHB-clickerinstructeurs. Zij quoteren je filmpje anoniem, ze weten dus in principe niet wie je bent of wie je paard is. Het filmpje wordt ook bekeken door andere ITMHB-instructeurs, zodat zij als ze dat willen ook hun opmerkingen kunnen geven.

Het kan tot 2 weken duren voor je filmpje gequoteerd is. Blijft je assessment te lang weg? Mail ons dan.

7. You have mail!

Geslaagd? Niet geslaagd? Je hoort het per mail!
Het staat de instructeur die je filmpje heeft beoordeeld vrij om eventueel nog meer opmerkingen te plaatsen bij hun quotering. Die staan dan ook in je mail.
Als je geslaagd bent, mag je de bijhorende badge overal gebruiken en wordt je naam op de pagina met trainers & coaches geplaatst.

8. Als je het niet met je assessment eens bent

Een assessment hoeft niet verdedigd te worden door de instructeurs.
Ben je het écht niet eens met je assessment, dan kan je ons mailen. We kunnen dan eventueel besluiten om de assessment te laten overdoen, door iemand anders. Die tweede assessment is bindend.

 

Alles duidelijk? Go for it!