InstructorInge Teblick
TypeOnline Course
(4 ratings)
PriceFree
Buy NowBook Now
Cursus-inhoud

Wat is de fijnste manier van trainen aller tijden? Clickertraining!
Okee, okee, dat klinkt misschien niet echt objectief, maar clickertraining is fijn. En het spreekt natuurlijk ook jou aan om het allemaal met wat minder moeten en wat meer mogen te doen. Het vervelende is: de moeilijkste oefening van clickertraining komt eerst. Yup, je paard wil je natuurlijk meteen erg behulpzaam van je worteltjes afhelpen. Daarom is het best wel logisch om iets meer begeleiding te krijgen tijdens je eerste stappen in clickertraining. En dat doet deze cursus. Er staat niemand naast je, maar aan de hand van filmmateriaal kan je zien hoe je best te werk gaat.

Praktisch

De cursus is gratis voor geregistreerde gebruikers van deze site. Als je niet bent ingelogd, zie je in plaats van “start the course” de buttons “buy now/book now” (maakt niet uit welke). Klik daar op om je te registreren of om in te loggen, en je kan daarna meteen beginnen (als je inlogt en opnieuw naar deze pagina komt, zal je zien dat de buttons zijn veranderd in “start the course”).

Geschatte werkbelasting
Je kan naar verwachting alle 7 basis-oefeningen (dus als je ook de vervolgcursus volgt) na een week of vier al redelijk uitvoeren, afhankelijk van hoe vlot je je lichaamstaal onder de knie krijgt, het temperament van je paard en hoe vaak je oefent.

Opvolging
Er is geen individuele opvolging voorzien. Je kan wel altijd vragen stellen in de facebook-groep van ITMHB.

Startdatum
Je bent vrij om op elk moment te beginnen. De toegang tot deel 1 vervalt nooit.