++32 (0) 476 52 69 10
info@itrainmyhorsesbrain.com

Hello World!

News from ITMHB
4 Feb 2016

Gratis voor jou: de Theory of Fun-cursus

/
Posted By
/
Comments0

Een bericht van Inge Teblick:

Je hebt het misschien al gemerkt, maar ik ben wat minder aanwezig bij paardentoestanden, on- én offline. Ik heb namelijk een paarden-sabbatjaar. Niet alleen omdat ik gewoon wat meer afstand en tijd nodig had. Samen met mijn gezin openen we in april een restaurant (42Brasso) en een bar (42Saga), hier in Duffel, en ik ga daar even helemaal mee achter staan.
Toch wil ik niet zomaar alles op z’n beloop laten en een aantal eerder uitgewerkte concepten achterlaten waarvan ik denk dat (clicker)trainers ze eigenlijk wel nodig hebben. Het is ook mijn verjaardag vandaag, en daarom wil ik je dus vandaag trakteren.

Je krijgt vanaf vandaag, gratis en onbeperkt toegang tot de Theory of Fun-cursus (105,-€ waarde).

Hoe doe je dat?
1. Ga naar http://www.itrainmyhorsesbrain.com/ en klik rechts bovenaan op “sign in” of “sign up”.
2. Ga naar http://www.itrainmyhorsesbrain.com/course/theory-of-fun-nl/ . Lees eerst de pagina met uitleg over de cursus – het is geen cursus waar je makkelijk doorheen rolt. Denk je dat je de inhoud aankan? Klik dan rechts op de pagina op de rode knop met “start the course”.

Het gratis aanbieden van de Theory of Fun-cursus zou niet mogelijk geweest zijn zonder Rachel Bedingfield, Anat Shalev, Barbara Berer, Vivien Ray, Sybil Miller, Carolien Hendriksen, Juliette Spierings, Gonja Hagemeijer, Katherine Bartlett, Wieteke de Rijke, Abigail Morris, Kimberley Wraith Riddell, Manuela Rowlings, Daisy Lees, Elaine Hemingway and Janneke Koekhoven. Zij hebben eerder wél voor deze cursus betaald, en wilden je toch ook deze cursus gratis gunnen. Dat vind ik fantastisch, en ik zou het appreciëren als je hen een (virtuele) knuffel geeft daarvoor. Dankjewel dames!