++32 (0) 476 52 69 10
info@itrainmyhorsesbrain.com

Hello World!

21 Mrt 2018

De cursussen verhuizen!

/
Posted By
/
Comments0

Ergens na 22 maart 2018 gaat deze site uit de lucht. Je zal de cursussen verder kunnen volgen op www.ingeteblick.be MAAR dat zal niet onmiddellijk zijn. Het kan tot 3 weken duren voor de cursussen weer naar behoren functioneren. We zien je terug in april, op www.ingeteblick.be!

12 Jul 2017

De cursussen op ITMHB verhuizen!

/
Posted By
/
Comments0

Deze maand komt er een einde aan het onderhouden van twéé sites: de inhoud van ITMHB verhuist naar www.ingeteblick.be.
ALLE cursussen die op dit moment op ITMHB staan worden van dan af GRATIS aangeboden via www.ingeteblick.be (behalve de “Cues”-cursus van Françoise Decoster die verdwijnt).

Je zal ook nog steeds je praktische en/of theoretische kennis kunnen (laten) testen om een clickerbadge te behalen en je wordt ook nog steeds vermeld op de site, maar dus wel op www.ingeteblick.be, weliswaar niet als “ITMHB”-instructeur, maar gewoon als iemand die echt moeite heeft gedaan om zijn/haar kennis te bewijzen. Dat wil ook zeggen dat mensen die eigenlijk géén badge behaald hebben maar die voorheen om een of andere reden gekregen hebben bij wijze van erkenning ZONDER de badge-testen daadwerkelijk af te leggen, uit de lijst verdwijnen.

Beide sites, www.ingeteblick.be en de ITMHB-site zullen tot einde augustus dus af en toe uit de lucht zijn. Zodra de migratie compleet is, zal itrainmyhorsesbrain.com doorverwijzen naar www.ingeteblick.be.